Ansiktsbehandling

Ansiktskräm

Endast naturliga, ekologiska och skonsamma produkter används vid ansiktsbehandlingar

I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med ekologiska hudvårdsprodukter. Grunden i alla våra behandlingar är rengöring, peeling, mask, massage samt avslutande produkter.

Vid bokning av ansiktsbehandling får du 100:- rabatt om du väljer till fransfärg, brynfärg, plockning av bryn eller vaxning av överläpp/haka!

Minovera Fräsch

Creme för ansikte

Det går utmärkt att köpa med sig våra väl beprövade produkter hem

Uppfriskande och rengörande prova-på-behandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

35min 425:-

Minovera Lugn

Ansiktsbehandling hos Minovera

Våra ansiktsbehandlingarna utförs av utbildad, erfaren och professionell personal

En härligt avslappnande behandling som inleds med rengöring och peeling av ansikte och dekolletage. Därefter följer en massage av ansikte, nacke och överarmar för att avslutas med mask och kräm. Mycket fokus läggs på massagen för att frigöra stress och ge dig nya krafter.

55min 595.-

Minovera Klassisk

Före detta Minovera Lyster
En klassisk ansiktsbehandling som ger huden ny lyster. Behandlingen är djuprengörande med peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage, mask och avslutande produkter.

75min 735:-

Minovera Lyxig

Denna behandling är en lyxigare variant av Minovera Klassisk. Här får Du först en nack – & ryggmassage, som gör dig extra avslappnad inför ansiktsbehandlingen Minovera Klassisk

90min 875:-

Minovera Vital Treatment

Före detta Minovera- Anti age
I den här behandlingen använder vi oss av produkter från M-Picaut, en exklusiv hudvårsserie som ger en synbar anti-age effekt på huden, vi rekommenderar även att man efter den här behandlingen använder sig av samma produkter hemma för bästa resultat!

Behandlingen inleds med rengöring och därefter en peeling av ansikte, detta följs av en ansiktsmassage och ansiktsmask som binder fukt och har en utslätande effekt på huden och till sist avslutande produkter

40-45min 495:-

Minovera AHA

AHA-behandling passar fet, oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå, trist hud och ytliga rynkor.Den naturliga mjölksyran avlägsnar gamla hudceller samtidigt som collagenfibrerna i huden stärks. Behandlingen är även porsammandragande & inflammationshämmande på acne. Resultatet blir en klarare och finare hudton.

Rengöring, mjölksyrebehandling, behandlingen avslutas med en ansiktsmask och kräm.
Tänk på att AHA-kurer inte bör göras i anslutning till solsemester.

30 min 345:-, kur på 6ggr få 6:e på köpet